torstai 19. elokuuta 2010

P*skarteluhaaste #53 pinkki ja vihreä

P*skartelu haasteeseen  #53 tein aiheesta pinkki ja vihreä, kortin, jonka väritin promarkereilla, pastelgreen ja pink carnation. Sisälle ajattelin ehkä vielä lisätä jotain pinkkiä koristetta. Onnitteluteksti saisi olla ohkasempi, noh tehdessä oppii...

Käytin X-cutin reunaleikkuria, jonka hankin Joensuusta Kätevä käsi- liikkeestä.
Ja tuo sisuskortti ,johon tulee varsinainen toivotus tulee olemaan samaa stanssikuviota kuin itse kortissakin. 

7 kommenttia:

 1. Wau, ihanan suloinen kortti. Pinkki sydän pupun kädessä on söpö ja muutenkin kuva väritetty hienosti.

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpö. Hienosti olet käyttänyt leikkurikuvion silput hyödyksi, itekin talletan niitä ja yritän käyttää johonkin :)

  VastaaPoista
 3. Tää on tosi hieno- tuo sinun kehitys tässä kortteilussa on valtavan nopeaa!
  Tykkään kovasti tuosta pupun värityksestä ja ´asioiden´asettelusta, eikä kuvassa ole turhia krumeluureja- yksinkertainen toimii tässä! Tätä tekstiä on varmaan vaikea tuosta kaventaa, se on nyt just eikä melekeen.

  VastaaPoista
 4. Ihanan söpö kortti! Hienoa tuo helmiäiskatonki ja tuo teksti on niin kauniin kiehkurainen :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan söpönen kortti ja kiva tuo leikkurin jälki:))Olen sitten mieltynyt tuohon onnea-leimasimeen, se on niin kaunis:))

  VastaaPoista
 6. no on hankalaa, ku munmielestä kaikilla on oma tyyli eikä oo yhtä ja oikeeta.. Sehän se rikkaus on että on erilaisuutta.. Tosin, kukapa ei haluisi kehittyä :D

  No, jos sit ihan väkisin väännetään. Niin katselin sun kortteja, ja kävi mielessä, että ei niissä hirveän paljoa kimallusta ole. Esim. http://rymyrinsessa.blogspot.com/2010/09/namu-3000-blog-candy-3000.html#comments tähän korttiin ajattelin, että pientä pilkettä sais jos sydämen laittais glossya tai jotain hilettä tai kimalle liimaa. Glossyllä sais kaunista elävyyttä ainakin :)

  Tosin, ehkä se on hyvä, että kaikilla ei mene glitterin kanssa överiksi, niin kuin minulla..on tapana laittaa usein vähän liikaa "säihkyä korttiin" :D

  En tiiä mikä tässä on nyt vaikeeta.. mutta en osaa laittaa blogini osoitetta enkä kommentoijan nimeä..katsotaan osaanko laittaa kommenttia ollenkaan..

  T: Riikka
  http://riikankortit.vuodatus.net/

  VastaaPoista