Kääretorttupohjaan laitoin lasillisen sokeria, lasillisen munia, jotka vaahdotin ja lasilliseen vehnäjauhoja sekoitin t-lusikallisen leivinjauhetta, paistoin uunissa noin 170-200 astetta noin 10 min.
Sisälle laitoin persikkabanaanipilttiä, banaaniviipaleita ja itsetehtyä vattuhilloa, mieluummin aina mansikkahilloa mut nyt se oli lopussa. Päälle vispikermaa, johon rahkaa ja pikkasen liivatetta, kaadetaan vaan tohon päälle. Siihen vois laittaa sitruunaa mausteeksi mutta eipä sattunut sitäkään olemaan, joten se jäi poies. Lisäksi kokeilin varsin tuollaista marsipaanikukkasta, kiireessäni en kuitenkaan tehnyt useampaa enkä koristellut tätä pikakakkua mitenkään, halusin vaan kokeilla tuota kukkaa. Hyvin kelpasi ja maittoi ;). harvemin tllaista tulee tehtyä ja ihan hatusta vetasin :o).
NAM ihanan näköinen kakku, maistuis varmaan mullekin :)
VastaaPoista