perjantai 3. joulukuuta 2010

Kirppistelyä, itsenäisyyspäivän ja joulun valmistelua

Kortteilu jää nyt väkisinkin taas vähemmälle, suurimman osan joulukorteista olen kirjoittanut jo valmiiksi ja toinen pino vielä odottaa. Pidin kirppispöytää suositulla kirpparilla ja menihän niitä korttejakin kaupaksi, utelen tässä että, jos olette myyneet niin millä hinnalla??  Mulla harmittaa, koska oli niin paljon mennyt tavaraa kassan ohi maksamatta... =//.  Ilmeisesti ihmisillä on ajatus, että kirppareilta varastaminen olisi jotenkin sallittua!? Mene ja tiedä, eihän siellä toki mitään arvokasta ole kadonnut mutta enhän minäkään tai kukaan muukaan kirppistelijä niitä sinne ole ilmaiseen jakoon vienyt. Harmi kyllä mutta tavarathan ovat siellä omalla vastuulla. Seuraavalla kerralla meinasinkin "vuokrata" muutaman varashälyttimen ja katsoa sitten onko niillä ns. ajatuksellista tehoa myös muihin myytäviin ;).

2 kommenttia:

  1. ihan piip juttu toi varastaminen. oon myynyt tutuille 3-4 eurolla, mutta ns. vieraille voisin kuvitella ainakin sen 0,50 e lisää.

    VastaaPoista
  2. Tuo on just niin epistä tuo kirppikseltä varastaminen.Joskus miullakin ollu paikka kun lapset pienii ja rahat tiukilla.Otti päähän kun käsityöt meni ilmatteeks.Viime kesänä siskollani oli paikka ja oli laittannu kaksi settiä leimasimia myyntiin,no voro vei.Kyllä keljutti hänen puolestaan.

    VastaaPoista