sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Hyvää äitienpäivää!

Tämmöisen ihanan äitikassin neiti oli tehnyt päiväkodilla, ilmeisesti sabluunalla ja töpöttelemällä väriä, kovin oli neiti ylpeä ihanasta teoksestaan ja äidin sydän taas suli jällleen kerran. Kortissa luki herttaisesti: "Äiti on siellä kotona, se tekee sielä hommia. Minä ja äiti touhutaan kotona kokkaushommia. Äitin hiukset on vihreät." (nti 2v)

Tälläkertaa postaan myös pari kiitos korttia, kiitokset ovat paikallaan kaiille äideillekin mutta nämä menevät hieman eri tarkoitukseen. Leimasin kiitokset valmiiseen korttiin ja se ei menny ihanku trömssöössä vai mite se oli, mutta nyt kahden lapsen äitinä en ehdi niitä nyt  paljoa viilailemaan ja harjoitushan se tekee mestarin... ;o)) noh, ehkä joistakin =).

Kotiin löytyi muutamia kivoja juttuja eilisellä shoppailureissulla, kukat ovat tekokukkia, ilmeisesti krysanteemeja. Ja kukka-astia on peltipurkki Jyskistä. Kaksi säilytyspurkkia ostin Pikku Elsan Puotista. Tauluja ei tosin tälläkään kertaa löytynyt, ei ole vielä yhtään taulua joka ois silmää miellyttänyt tai sopinut, kello tosin katsottiin jo valmiiksi ja ei ole kuin hakea vain =).  Ja alimmaisessa kuvassa neiti on koristellut kakun karkeilla :).1 kommentti:

  1. Tosi kauniita perhoskortteja, eipä erota tuota stanssia ihan heti Memory Boxin stanssista äkkikatsomalta. Vihreä-kortti on ihan best:)
    Neiti on tehnyt aivan ihanan kassin äidille <3
    Tuo keittiön sisustus näyttää tosi hyvälle, oikealle sitten se iso taulu ;)
    Niin ja taitaapi olla se hämähäkkikrysanteemi siinä ´maitotonkassa`.

    VastaaPoista