perjantai 9. maaliskuuta 2012

Buzzadoriksi!! =O)

Aloinpas  Buzzadoriksi, noh, mikä se on ja mitä se tekee!? Buzzador saa ilmaiseksi osallistua kampanjoihin, joissa saadaan ilmaiseksi tuotenäytteitä kotiin kokeiltavaksi. Sen lisäksi tuotteita tulee jakaa myös ystäville, jotka myös saavat sitten arvostella tuotteita.

Ensimmäinen "buzzaus" paketti tulee minulle ensiviikon lopulla ja  se on Liptonin pyramidipussiteetä. Saan kotona tutustua  teelaatuihin ja sitten teen niistä raportin eli arvostelun. Kokeiltavat tuotteet vaihtelevat kissanruuasta shampooseen ja elintarvikkeisiin. Tietysti, jos sinulla ei ole kissaa niin et luultavasti tule valituksi kisssanruokakampanjaan ja jos satut olemaan kalju niin tuskinpa sinulle shampootakaan lähetetään =). Ensin tehdään siis itsestä profiili  Bussador sivuilla ja sen perusteella sinulle voidaan lähettää kampanjakutsu, jossa tehdään täsmällisempiä kysymyksiä; vastausten pohjalta valitaan kampanjaan sopivimmat henkilöt.

Lisätietoa saat osoitteesta: http://www.buzzador.com/
Saat lisää tietoas myös minulta ja minun kauttani voit myös alkaa buzzadoriksi, jos kiinnostuit ota yhteyttä: rymyrinsessa@hotmail.com

2 kommenttia:

  1. Tuo homma on kuulemma hauska,tytärkin on alaknut siihen.

    VastaaPoista
  2. Juu, minä odottelen ekaa buzzausta myös! Toivottavasti tulee kaikkea kivaa eteen :)

    VastaaPoista