perjantai 30. maaliskuuta 2012

Liptonin Buzzador kampanja

Tässä toiset maistiaiset Buzzadorin Lipton kampanjasta. Olen mieltynyt nauttimaan teen kanssa herkkuleipiä, tälläkertaa on vuorossa grahampaahtoleipä. Tämä oli tämän päivän lounaani, kevyt eikö? =)

Kuvassa näkyvät Earl Grey Tea, Green Tea Mandarin orange ja Forest fruit, jota minulla on kupissakin. Näistä kolmesta eri  teelaadusta oma suosikkini on tuo perinteinen sekoitus Earl Grey Tea, se on maustettu bergamottiöljyllä. Green Tea Mandarin orange on maustettu  vihreä tee, joka on kakkos suosikkini näistä. Ja sitten on vielä tuo Forest Fruit joka on mustaa teetä maustettuna hedelmäisellä maulla, teepusseissa on aitoja hedelmäpaloja. Kaikissa näissä on mielestäni lempeä teen maku, juuri sellainen oikea!

Buzzadoriksi aloin kun eräällä mammapalstalla siitä oli puhetta ja kiinnostuin. Buzzadorina saan kokeilla uusia mielenkiintoisia tuotteita kotona, miksei muuallakin ja jakaa niitä myös ystävilleni kokeiltavaksi. Vaivan palkaksi osallistun kyselyihin koskien tuotteita, saan siis arvostella niitä ja täten mahdollisuuden vaikuttaa  tuotteiden kehittelyyn ja asiakastutkimuksiin =O).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti