maanantai 29. heinäkuuta 2013

Pääsin Vanishin Buzzador- kampanjaan ja puhdasta pyykkiä tulee!


Olen Buzzadorina saanut kokeiltavakseni Vanish- tuotteita, ihan ilmaiseksi!  Buzzadorina saan tuotenäytteitä, joita olen jakanut ystävilleni ja tuttavilleni, osan saan pitää itse ja kokeilla tuotetta kaikessa rauhassa kotonani. Sinustakin voi tulla Buzzador, jos  haluat, lisätietoja voit kysyä minulta tai osoitteesta www. buzzador.com.
Pienten lasten perheessä on vaatteissa niin arjessa kuin  juhlassakin  monenmoista tahraa, joita on vaikea saada vaatteista pois. Vanishilla lähtee monenmoiset tahrat helposti. Tässä lyhyt esittely tuotteista ja myöhemmin postaan omia kokemuksia ja tahratestejä täällä blogissani.
Tässä tuotteet, jotka sain kotikokeiluun testattavaksi;Vanish Oxi Action jauhe, sopii kaikille väreille ja pesulämpötiloille. Poistaa kaikenlaisia tahroja lisättynä tavallisen pesuaineen joukkoon tai siten, että tahrat on esikäsitelty. Tuote on hajusteeton, joutsenmerkitty ja allergia- ja astmaliiton suosittelema.

Vanish Oxi Action Crystal White jauhe, valkopyykistä jälleen valkoista. Poistaa tehokkaasti kaikkia tahroja, käytetään lisäämällä pesuaineen joukkoon tai esikäsittelemällä vaatteet. Tämä on myös hajusteeton ja allergia-  ja astmaliiton suosittelema.
 Vanish Oxi Action geeli, sopii erityisesti villalle ja silkille. Poistaa kaikenlaisia tahroja niin kirjo- kuin valkopyykistäkin. Lisätään tavallisen pesuaineen joukkoon tai esikäsitellään tahrat. Tämä tuote on myös hajusteeton, joutsen merkitty ja allergia- ja astmaliiton suosittelema.
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti